Websites en printmedia ontwikkelen met visie

Contact
Select Page

Website project

musykfabryk

Home » Projects » Website Musykfabryk

Opdrachtomschrijving

De Musykfabryk in Heerenveen is al vele jaren het muzikale hart voor alle soorten muziek. Er zijn 4 oefenruimtes waar veel verschillende bands oefenen, er is een podium met professioneel licht en geluid, er worden evenementen georganiseerd en er wordt muziekles gegeven. Ook kan de zaal worden afgehuurd, met verschillende arrangementen.

Omdat de bestaande website niet geschikt voor mobiel was en zijn werk niet goed deed, kreeg ik de opdracht om de site opnieuw te bouwen volgens de huidige normen. Een belangrijke wens was dat de site meer contactmomenten zou gaan opleveren, met name op het gebied van zaalverhuur.

Oplossing

Ik heb het bestaande ontwerp toen aangepast naar een mobile-first design. Dat wil zeggen dat bezoekers met mobiele apparaten het uitgangspunt van het nieuwe ontwerp zijn. Dit is een hele verbetering, omdat uit Google Analytics blijkt dat slechts 35% van alle bezoekers deze website op desktop bekijkt. Dat betekent dat de andere 65% de website dus op mobiel en tablet bekijkt. Omdat de website nu responsive is, kan de site beter zijn werk gaan doen.

Door middel van duidelijke ingangen en call-to-actions, ook op mobiel en tablet, kan de bezoeker snel de gewenste informatie vinden en is het gemakkelijk om contact op te nemen.

Bekijk hoe Gerben Suurmeijer de samenwerking met mij heeft ervaren op de referentiepagina.

  • Functioneel webdesign
  • Website bouwen in WordPress
  • Contentcreatie
  • SEO basis

Mobile-first design. Bij het website ontwerp eerst uitgaan van een maximale gebruikers ervaring op mobiel en tablet. Daarna uitbreiden voor desktop.