Websites en printmedia ontwikkelen met visie

Contact
Select Page

Referenties

‘Ik vind Jeroen ambitieus, creatief, professioneel en makkelijk bereikbaar’

Alex Elsinga

Mede-directeur, Cupking BV

Erg blij met het resultaat. Het doel was om beter gevonden te worden en dat is gelukt. Er komen maandelijks meer aanvragen binnen dan voorheen. Jeroen denkt goed mee op het gebied van formulering en indeling van de texten en de pagina’s. Het contact met jeroen loopt erg soepel, is goed bereikbaar en helder in wat hij gaat doen.

Gerben Suurmeijer

Mede-eigenaar, Musykfabryk

Jeroen heeft de nieuwe website voor het kattenpension gemaakt. Ik wilde geen dertien in een dozijn website en dat is het ook zeker niet geworden dankzij de ideeën van Jeroen. Super, zo duidelijk en toch apart. Fijn ook dat na een dag sparren de website gewoon nog binnen een maand online staat. Ben heel blij met het resultaat en beveel Jeroen van harte aan 🙂

Els Driesprong

Eigenaresse, Kattenpension Silvestris

|

‘Met Jeroen kun je prettig samenwerken. Hij zit vol ideeën en werkt snel’

Eva Schriemer

Eigenaar, Borderz

De samenwerking met Jasper Schoonhoven van Inforitus, in combinatie met Jeroen Rijpstra van Jeroenwebsitemarketing.nl, is ons bestuur uitstekend bevallen. De souplesse van deze sterke combi in het integreren van de veelheid aan wensen die wij hadden voelde als een verademing ten opzichte van eerdere ervaringen. Jasper was als onze vaste kontaktpersoon een baken van rust en deskundigheid bij het herijken en en herpositioneren van de website van onze Holland Ghana Foundation en hij zorgde dan vervolgens voor de juiste follow up richting Jeroen.
Ik kan, namens ons bestuur, iedereen deze mannen van harte aanbevelen.
Creativiteit , professionalisering en functioneel handelen tegen een keurige verantwoorde prijs. Top !

Henk de Breij

Voorzitter, Holland Ghana Foundation

Jeroen heeft meerdere opdrachten voor ons gedaan en naar alle tevredenheid.

Een van de laatste opdrachten is voor een aantal producten Nederlandse en Engelstalige productsheets opmaken en etiketten voor de producten.

Jeroen is met mooie productvoorstellen gekomen die zeer passend zijn bij het type producten en is prettig om mee samen te werken. De communicatie verloopt zeer goed en we spreken van tevoren altijd de timing door en dat werkt zeer goed. Als er een deadline is wordt deze altijd gehaald. Ik kan Jeroen dan ook van harte aanbevelen.

Roel Huisman

Directeur, NPN International BV

Op zoek naar de veelzijdigheid van een bureau en de prijsstelling van een freelancer?

Stuur dan vrijblijvend een mailtje via het contactformulier of bel me even. Ik hoor graag van je!

Summary
Wat vindt Alex Elsinga (Cupking BV) van JeroenWebsitemarketing.nl?
Title
Wat vindt Alex Elsinga (Cupking BV) van JeroenWebsitemarketing.nl?
Description

Video testimonial van Alex Elsinga, mede-directeur van Cupking BV tijdens de Open Dagen Alles Voor Uw Evenement in Leeuwarden op donderdag 14 december 2017. Alex Elsinga vertelt hoe hij de samenwerking heeft ervaren met JeroenWebsitemarketing.nl, na de oplevering van de gloednieuwe Cupking identiteit, een A4 brochure, en de website cupking.nl.

© JeroenWebsitemarketing.nl | Privacybeleid