Websites en printmedia ontwikkelen met visie

Contact
Select Page

Referenties

‘Ik vind Jeroen ambitieus, creatief, professioneel en makkelijk bereikbaar’

Alex Elsinga

Mede-directeur, Cupking BV

Erg blij met het resultaat. Het doel was om beter gevonden te worden en dat is gelukt. Er komen maandelijks meer aanvragen binnen dan voorheen. Jeroen denkt goed mee op het gebied van formulering en indeling van de texten en de pagina’s. Het contact met jeroen loopt erg soepel, is goed bereikbaar en helder in wat hij gaat doen.

Gerben Suurmeijer

Mede-eigenaar, Musykfabryk

Jeroen heeft de nieuwe website voor het kattenpension gemaakt. Ik wilde geen dertien in een dozijn website en dat is het ook zeker niet geworden dankzij de ideeën van Jeroen. Super, zo duidelijk en toch apart. Fijn ook dat na een dag sparren de website gewoon nog binnen een maand online staat. Ben heel blij met het resultaat en beveel Jeroen van harte aan 🙂

Els Driesprong

Eigenaresse, Kattenpension Silvestris

Ik ben zelf copywriter en behoorlijk kritisch op elke webbouwer. Met Jeroen werk ik nu met heel veel plezier samen: hij is goed in het mooie design, heeft smaak, is sociaal én zorgt ervoor dat de websites technisch goed functioneren tot in elk klein detail. Dat laatste merk je als klant pas als je een webbouwer hebt die dat niet goed doet, maar meestal heb je dan de rekening al betaald. Heel blij dus dat Jeroen zo netjes werkt. Voor grote en kleine projecten, als je op zoek bent naar kwaliteit!
Meta Groot Antink

Copywriter voor websites, trainer & spreker, Tekst met Pit

De afgelopen jaren werk ik zeer regelmatig met Jeroen. Hij is zeer sterk in concept denken, visueel weet hij mijn concrete feitelijke input en visie feilloos te vertalen naar praktische en professionele vormgeving. De afgelopen jaren heeft hij diverse opdrachten uitgevoerd voor Inforitus en zijn klanten, denk aan: Ontwerp websites, logo’s, vormgeving belettering en ontwerp visitekaartjes.
Jasper Schoonhoven

Eigenaar Inforitus webdevelopment / hosting, Inforitus

Met Jeroen was er een fijne samenwerking, ondanks diverse ‘uitdagingen’ gedurende het traject, voor onze website Groenewegen Advocaten en Notarissen. Duidelijke en snelle communicatie en altijd bereid mee te denken. Samen hebben we er een mooie website van gemaakt! Mocht je een nieuwe website willen, dan zou ik JeroenWebsitemarketing dus wel aan kunnen bevelen.
mw. mr. M. van Egmond

Advocaat, Groenewegen Advocaten en Notarissen

Afgelopen jaren heb ik meerdere projecten met Jeroen mogen doen. Hij is zeer gedreven en gaat alleen voor het beste resultaat. Jeroen beheerst WordPress en Divi als geen ander waardoor hij vele klanten heeft blij gemaakt met een mooie en goed functionerende website. Naast zijn slechte humor 😉 is Jeroen een fijn mens om mee samen te werken.
Wietse van Ginkel

Software engineer en eigenaar, Blend:merk

|

‘Met Jeroen kun je prettig samenwerken. Hij zit vol ideeën en werkt snel’

Eva Schriemer

Eigenaar, Borderz

De samenwerking met Jasper Schoonhoven van Inforitus, in combinatie met Jeroen Rijpstra van Jeroenwebsitemarketing.nl, is ons bestuur uitstekend bevallen. De souplesse van deze sterke combi in het integreren van de veelheid aan wensen die wij hadden voelde als een verademing ten opzichte van eerdere ervaringen. Jasper was als onze vaste kontaktpersoon een baken van rust en deskundigheid bij het herijken en en herpositioneren van de website van onze Holland Ghana Foundation en hij zorgde dan vervolgens voor de juiste follow up richting Jeroen.
Ik kan, namens ons bestuur, iedereen deze mannen van harte aanbevelen.
Creativiteit , professionalisering en functioneel handelen tegen een keurige verantwoorde prijs. Top !

Henk de Breij

Voorzitter, Holland Ghana Foundation

Jeroen heeft meerdere opdrachten voor ons gedaan en naar alle tevredenheid.

Een van de laatste opdrachten is voor een aantal producten Nederlandse en Engelstalige productsheets opmaken en etiketten voor de producten.

Jeroen is met mooie productvoorstellen gekomen die zeer passend zijn bij het type producten en is prettig om mee samen te werken. De communicatie verloopt zeer goed en we spreken van tevoren altijd de timing door en dat werkt zeer goed. Als er een deadline is wordt deze altijd gehaald. Ik kan Jeroen dan ook van harte aanbevelen.

Roel Huisman

Directeur, NPN International BV

Wij hebben voor de bouw van onze nieuwe website erg prettig samengewerkt met Jeroen. Jeroen heeft voor ons een website gemaakt (www.buropoint.nl) waarop wij meer van onszelf en onze projecten kunnen laten zien en dat is uitstekend gelukt. Hij luistert goed naar de wensen en weet dit snel te vertalen naar concrete ideeën en oplossingen. Hij voorziet daarbij ook van helder advies. Neemt daarnaast uitgebreid de tijd om zaken uit te leggen zodat de website en onderdelen daarvan eenvoudig in eigen beheer aangevuld en aangepast kunnen worden.
Jacco Smeenk

Proces- en projectcoördinator, Buropoint BV

Ben je op zoek naar een websitebouwer die helder communiceert en prettige prijzen hanteert? Dan ben je bij Jeroen aan het goede adres! Hij heeft voor mij een uitgebreide website ontworpen (Zakelijk-schrijfadvies.nl) en ben heel blij met het resultaat. Ik kan Jeroen dus van harte aanbevelen!
Petra Broekhuisen

Eigenaar, Zakelijk Schrijfadvies

Het is fijn samenwerken met Jeroen. De onverwachte ‘uitdagingen’ waar we door overmacht tegenaan liepen zijn goed en adequaat opgelost. Jeroen denkt met je mee. Vooral het hardop brainstormen, vaak via de telefoon, bracht elke keer toch weer een oplossing waar wij tevreden mee konden zijn, en die dan tegelijk achter de schermen technisch toch ook mogelijk bleek. We zijn zeer tevreden met onze nieuwe website. Het resultaat mag er wezen! Ik zou Jeroen zeer zeker aanbevelen, mocht je een nieuwe website nodig hebben.
Soraya van der Beek

HR-medewerker , Groenewegen Advocaten en Notarissen

Op zoek naar de veelzijdigheid van een bureau en de prijsstelling van een freelancer?

Stuur dan vrijblijvend een mailtje via het contactformulier of bel me even. Ik hoor graag van je!