Resultaatgerichte websites en printmedia ontwikkelen

Portfolio websites

Hieronder vind je de portfolio websites, waarvan ik 2 websites kort heb uitgelicht. Alle websites zijn custom gebouwd.
portfolio websites groenwegen advocaten jeroenwebsitemarketing uitgelicht

Websites Groenewegen advocaten en notarissen

De opdracht was 2 nieuwe websites met een zakelijke, deskundige uitstraling, waarbij de persoonlijke en menselijke bedrijfscultuur binnen Groenewegen duidelijk naar voren komt.

Dit hebben we bereikt door veel gebruik te maken van fotografie van de interactie tussen de mensen die bij Groenewegen werken en door de persoonlijke teksten die de medewerkers op hun eigen profielpagina hebben geschreven.

Zowel de advocaten- als de notarissen- website is overzichtelijk en gemakkelijk navigeerbaar, bij elk rechtsgebied worden de bijbehorende advocaten en notarissen getoond.
Bezoek website >>

It Fryske Gea - Website Pingo & Pet

Pingo & Pet verzorgt natuur, milieu en duurzaamheidseducatie voor het basisonderwijs in de gemeenten Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel.

Alle (ongeveer 39) basisscholen in deze twee gemeenten kunnen via de website de geheel verzorgde excursies, interessante gastlessen en leerzame natuur-in-de-klas-pakketten bekijken, reserveren en de bijbehorende lesbrieven downloaden.

De website is gekoppeld aan het boekingssysteem van It Fryske Gea, zodat altijd de meest actuele informatie en beschikbaarheid getoond wordt.
Bezoek website >>
portfolio websites it fryske gea p en p jeroenwebsitemarketing uitgelicht
website laten maken jeroenwebsitemarketing finantheek

Finantheek Hypotheken

Voor Finantheek Hypotheken een zakelijke website ontwikkeld met een laagdrempelige, persoonlijke uitstraling. Via het cms kan per pagina oa. de content, CTA's en gerelateerde links beheerd worden.
BEZOEK WEBSITE >>
Portfolio Websites Queen Must Go On JeroenWebsitemarketing

Queen Must Go On

Animatierijke website ontwikkeld voor Queen Must Go On, de nieuwste en meest sensationele Queen Tribute band van Nederland. In 2022 werd de band winnaar van SBS6 ‘The tribute - Battle Of The Bands’.
BEZOEK WEBSITE >>
Portfolio Websites 's Heeren Loo Robins Wereld JeroenWebsitemarketing

's Heeren Loo: Robins Wereld

Een website ontwikkeld met speels design voor 's Heeren Loo over Robins Wereld. Dit is een online educatieve game voor kinderen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking.
BEZOEK WEBSITE >>
Portfolio Websites Deenen & Van Dalen Familierecht JeroenWebsitemarketing

Deenen & Van Dalen Familierecht

De nieuwe website ontwikkeld voor Deenen & Van Dalen Familierecht, een advocatenkantoor gespecialiseerd in familierecht en erfrecht, gevestigd in Leeuwarden.
BEZOEK WEBSITE >>
Portfolio Websites Petrus en Paulusparochie JeroenWebsitemarketing

Petrus en Paulus Parochie

Zeer uitgebreide website ontwikkeld voor de HH. Petrus en Paulusparochie. Deze parochie is op 1 januari 2014 ontstaan uit de vier parochies van Heerenveen, Wolvega, Steggerda en Frederiksoord.
BEZOEK WEBSITE >>
Portfolio Websites TMG Holland BV JeroenWebsitemarketing

TMG Holland BV

Website ontwikkeld voor een 3e generatie familiebedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van Sanitaire RVS Afsluiters voor de Zuivel-, Voedings- en Drankindustrie.
BEZOEK WEBSITE >>
Portfolio Websites Brucified JeroenWebsitemarketing

Brucified

In 2022 deed Brucified mee aan het SBS6 tv-programma 'The Tribute, Battle Of The Bands’. In de finale wisten zij de derde plaats te bemachtigen en daarmee de Ziggo Dome te bereiken.
BEZOEK WEBSITE >>
Portfolio Websites BB Assurantie Service JeroenWebsitemarketing

BB Assurantie Service

Zeer uitgebreide website ontwikkeld voor een full-service advieskantoor op het gebied van verzekeringen, hypotheken en finacieel advies.
BEZOEK WEBSITE >>
website laten maken jeroenwebsitemarketing oishiitom

OishiiTom tomatoes

Website en verpakking ontwikkeld in Japanse stijl voor OishiiTom, een bijzondere tomaatsoort van Japanse origine, ontwikkeld in Nederland.
BEZOEK WEBSITE >>
Portfolio Websites Mediaheads JeroenWebsitemarketing

Mediaheads

Nieuwe website ontwikkeld in samenwerking met Mediaheads zelf en een strategisch bureau (SEO/SEA). Met hun Serious Games Service richt Mediaheads zich op het onderwijs, speciaal onderwijs, zorg en de vakhandel.
BEZOEK WEBSITE >>
Portfolio Websites Holland Ghana Foundation JeroenWebsitemarketing

Holland Ghana Foundation

Ontwikkeling van een nieuwe website voor de Holland Ghana Foundation, in samenwerking met Inforitus. Sinds 2007 werkt de stichting aan een betere toekomst voor de Ghanese bevolking, vooral aan die van de kinderen.
BEZOEK WEBSITE >>
Portfolio Websites Zakelijk Schrijfadvies JeroenWebsitemarketing

Zakelijk Schrijfadvies

Ontwikkeling van een zeer uitgebreide, contentrijke website, in samenwerking met de opdrachtgever zelf en een professionele fotografe. Compleet met e-mail marketing.
BEZOEK WEBSITE >>
Portfolio Websites Buropoint JeroenWebsitemarketing

Buropoint

Nieuwe website ontwikkeld voor Buropoint. Dit bedrijf is gespecialiseerd in project- en kantoorinrichting. Uitgebreide informatie en presentatie van gedane projecten.
Portfolio Websites Kids Glemmer JeroenWebsitemarketing

Kids Glemmer

Ontwikkeling van een wervende website voor een groots opgezet muziek-, speel- en doe-festival voor kinderen waarop bezoekers online entree tickets kunnen kopen en waar vrijwilligers zich kunnen inschrijven.
Portfolio Websites Cupking JeroenWebsitemarketing

Cupking

Ontwikkeling van een opvallend logo, huisstijl en website voor een organisatie die zich bezig houdt met het verhuren van hardplastic festivalbekers.
Portfolio Websites AircoTechniek Noord JeroenWebsitemarketing

Airco Techniek Noord

Nieuwe website ontwikkeld voor een totaalinstallateur voor airconditioning, koel- en vriestechniek.
BEZOEK WEBSITE >>
portfolio websites Find Bedrijven JeroenWebsitemarketing

Find Bedrijven

Nieuwe website voor Find Bedrijven uit Heerenveen. Zij zijn gespecialiseerd in asbestinventarisatie, inspectie & analyse en (water-)bodemadvies.
BEZOEK WEBSITE >>
Portfolio Websites Health Of Nature JeroenWebsitemarketing

Health of Nature

Ontwikkeling van een uitgebreide website met al hun producten, alle verkoopadressen in Nederland (Etos, DA drogisterijen, G&W enz) en blogartikelen over natuurlijke levensstijl in samenwerking met een tekstschrijfster.
BEZOEK WEBSITE >>
Portfolio webshops The Old Shed JeroenWebsitemarketing

The Old Shed

Webshop voor landelijke woonwinkel The Old Shed te Drachten. Sfeervolle fotografie, uitgebreide beschrijvingen bij de categoriepagina's voor een betere vindbaarheid in de zoekmachines.
BEZOEK WEBSITE >>
Portfolio Websites Borderz JeroenWebsitemarketing

Borderz

Borderz is gespecialiseerd in individuele begeleiding voor mensen met psychiatrische achtergrond. Ontwikkeling van logo, huisstijl en WordPress website.
BEZOEK WEBSITE >>
portfolio websites InBegrepen JeroenWebsitemarketing

InBegrepen

In opdracht van een extern bureau deze website gebouwd, het ontwerp is door hen aangeleverd. InBegrepen is een vindplaats voor de inzet van professionele ervaringsdeskundigen.
BEZOEK WEBSITE >>
Portfolio Websites Gids voor Mantelzorgers JeroenWebsitemarketing

Gids voor mantelzorgers

Gids voor mantelzorgers biedt ondersteuning voor mantelzorgers die zorg verlenen aan hun naasten. Ontwikkeling van website, in samenwerking met een tekstschrijfster en een fotografe.
BEZOEK WEBSITE >>
Portfolio Websites Kattenpension Silvestris JeroenWebsitemarketing

Kattenpension Silvestris

Binnen vier weken een complete website inclusief boekingsmodule ontworpen, gebouwd en gevuld in samenwerking met een tekstschrijfster en een fotografe.
BEZOEK WEBSITE >>
Portfolio Websites MusykFabryk JeroenWebsitemarketing

Musykfabryk

Ontwikkeling van deze nieuwe mobile-first design website zorgt voor meer contactmomenten en aanvragen, vooral op het gebied van zaalverhuur.
BEZOEK WEBSITE >>

Inspiratie opgedaan?

Kwaliteit boven kwantiteit

Ik maak GEEN gebruik van standaard WordPress templates die later niet of erg moeilijk aan te passen zijn. Elke website wordt op maat gebouwd voor maximale flexabiliteit. Ik leg de lat hoog en vind het belangrijk dat we samen trots op het project kunnen zijn.

Meer dan 18 jaar ervaring

Waarvan 15 jaar werkzaam bij Van der Let & Partners en sinds 2017 als zelfstandig ondernemer.

Klant- en resultaatgericht

Mijn doel voor jou als klant is altijd: meer bezoekers op je site, meer leads en uiteindelijk meer omzet. We kijken samen naar wat jouw onderneming nodig heeft en hoe we jouw doelgroep het beste kunnen bereiken.

Groot inlevingsvermogen

Ik denk vanuit de bezoeker / gebruiker van jouw website. Welk probleem heeft de bezoeker en hoe kunnen we jouw diensten / oplossingen zo helder en aantrekkelijk mogelijk aan hem / haar aanbieden?

De veelzijdigheid van een bureau

Op jouw verzoek kunnen we voor het project externe tekstschrijvers, fotografen en SEO/SEA-experts inhuren om tot een nog beter resultaat te komen.

Op zoek naar de veelzijdigheid van een bureau en de prijsstelling van een freelancer?

neem vrijblijvend contact op >>
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram