Resultaatgerichte websites en printmedia ontwikkelen
Hoe hebben anderen de samenwerking met mij ervaren? Hieronder vind je hun reviews.
‘Ik vind Jeroen ambitieus, creatief, professioneel en makkelijk bereikbaar."
Alex Elsinga
Mede-directeur
Cupking BV
"Met Jeroen kun je prettig samenwerken. Hij zit vol ideeën en werkt snel."
Eva Schriemer
Eigenaar
Borderz
Rob van Apeldoorn Total Bookings
Jeroen is een buitengewoon bekwame webbouwer die onze verwachtingen heeft overtroffen. Zijn expertise en toewijding aan ons project waren indrukwekkend. Jeroen luisterde aandachtig naar onze wensen en vertaalde deze moeiteloos naar een functionele en visueel aantrekkelijke website. Wat zijn werk echt onderscheidt, is zijn vermogen om oplossingsgericht te denken.

De communicatie met Jeroen was vlot en transparant; hij hield me voortdurend op de hoogte van de voortgang en stond open voor feedback. Zijn professionaliteit en punctualiteit hebben het hele ontwikkelingsproces gestroomlijnd. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat en beveel Jeroen van harte aan aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en bekwame webbouwer. Met Jeroen weet je zeker dat je niet alleen een website krijgt, maar ook een partner die zich inzet voor het succes van je online aanwezigheid.
Rob van Apeldoorn
Chief Technology Officer at TotalBookings
Queen Must Go On
eddie kempers finantheek hypotheken
Jeroen heeft voor ons een nieuwe website gemaakt. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat en hebben de samenwerking als prettig ervaren. De pluspunten in deze samenwerking zijn geweest:

- oplevering conform planning
- creatief meedenken
- kundig en kennis van zaken
- gunstige prijs - en kwaliteitverhouding.

Voor een nieuwe website zullen wij Jeroen zeker weer benaderen.
Eddie Kempers
Hypotheekadvies voor particulieren en bedrijven
Finantheek Hypotheken, Heerenveen
Soraya van der Beek Groenewegen Notarissen
"Het is fijn samenwerken met Jeroen. De onverwachte ‘uitdagingen’ waar we door overmacht tegenaan liepen zijn goed en adequaat opgelost. Jeroen denkt met je mee. Vooral het hardop brainstormen, vaak via de telefoon, bracht elke keer toch weer een oplossing waar wij tevreden mee konden zijn, en die dan tegelijk achter de schermen technisch toch ook mogelijk bleek. We zijn zeer tevreden met onze nieuwe website. Het resultaat mag er wezen! Ik zou Jeroen zeer zeker aanbevelen, mocht je een nieuwe website nodig hebben."
Soraya van der Beek
HR-medewerker
Groenewegen Notarissen, Heerenveen
"Wij hebben voor de bouw van onze nieuwe website erg prettig samengewerkt met Jeroen. Jeroen heeft voor ons een website gemaakt waarop wij meer van onszelf en onze projecten kunnen laten zien en dat is uitstekend gelukt. Hij luistert goed naar de wensen en weet dit snel te vertalen naar concrete ideeën en oplossingen. Hij voorziet daarbij ook van helder advies. Neemt daarnaast uitgebreid de tijd om zaken uit te leggen zodat de website en onderdelen daarvan eenvoudig in eigen beheer aangevuld en aangepast kunnen worden."
Jacco Smeenk
Proces- en projectcoördinator
Buropoint BV, Winterswijk
Gerben Suurmeijer MusykFabryk
"Erg blij met het resultaat. Het doel was om beter gevonden te worden en dat is gelukt. Er komen maandelijks meer aanvragen binnen dan voorheen. Jeroen denkt goed mee op het gebied van formulering en indeling van de texten en de pagina’s. Het contact met jeroen loopt erg soepel, is goed bereikbaar en helder in wat hij gaat doen."
Gerben Suurmeijer
Mede-eigenaar
Musykfabryk, Heerenveen
Els Driesprong Kattenpension Silvestris
"Jeroen heeft de nieuwe website voor het kattenpension gemaakt. Ik wilde geen dertien in een dozijn website en dat is het ook zeker niet geworden dankzij de ideeën van Jeroen. Super, zo duidelijk en toch apart. Fijn ook dat na een dag sparren de website gewoon nog binnen een maand online staat. Ben heel blij met het resultaat en beveel Jeroen van harte aan."
"De afgelopen jaren werk ik zeer regelmatig met Jeroen. Hij is zeer sterk in concept denken, visueel weet hij mijn concrete feitelijke input en visie feilloos te vertalen naar praktische en professionele vormgeving. De afgelopen jaren heeft hij diverse opdrachten uitgevoerd voor Inforitus en zijn klanten, denk aan: Ontwerp websites, logo’s, vormgeving belettering en ontwerp visitekaartjes."
Roel Huisman NPN
"Jeroen heeft meerdere opdrachten voor ons gedaan en naar alle tevredenheid. Eén van de laatste opdrachten is voor een aantal producten Nederlandse en Engelstalige productsheets opmaken en etiketten voor de producten.
Jeroen is met mooie productvoorstellen gekomen die zeer passend zijn bij het type producten en is prettig om mee samen te werken. De communicatie verloopt zeer goed en we spreken van tevoren altijd de timing door en dat werkt zeer goed. Als er een deadline is wordt deze altijd gehaald. Ik kan Jeroen dan ook van harte aanbevelen."
Roel Huisman
Directeur
HW Seeds BV, Winschoten
"Met Jeroen was er een fijne samenwerking, ondanks diverse ‘uitdagingen’ gedurende het traject, voor onze website Groenewegen Advocaten. Duidelijke en snelle communicatie en altijd bereid mee te denken. Samen hebben we er een mooie website van gemaakt! Mocht je een nieuwe website willen, dan zou ik JeroenWebsitemarketing dus wel aan kunnen bevelen."
mw. mr. M. van Egmond
Advocaat
Groenewegen Advocaten, Heerenveen
"Ben je op zoek naar een websitebouwer die helder communiceert en prettige prijzen hanteert? Dan ben je bij Jeroen aan het goede adres! Hij heeft voor mij een uitgebreide website ontworpen (Zakelijk-schrijfadvies.nl) en ben heel blij met het resultaat. Ik kan Jeroen dus van harte aanbevelen!"
Petra Broekhuisen
Eigenaar
Zakelijk Schrijfadvies, Bedum
"Ik ben zelf copywriter en behoorlijk kritisch op elke webbouwer. Met Jeroen werk ik nu met heel veel plezier samen: hij is goed in het mooie design, heeft smaak, is sociaal én zorgt ervoor dat de websites technisch goed functioneren tot in elk klein detail. Dat laatste merk je als klant pas als je een webbouwer hebt die dat niet goed doet, maar meestal heb je dan de rekening al betaald. Heel blij dus dat Jeroen zo netjes werkt. Voor grote en kleine projecten, als je op zoek bent naar kwaliteit!"
Meta Groot Antink
Copywriter voor websites, trainer & spreker
Tekst met Pit, Driezum
Frank Bruseker RGA BB Assurantie Service Alkmaar
"Jeroen heeft voor ons met enthousiasme en creativiteit een nieuwe website opgeleverd. Via alle moderne kanalen hadden we snel en makkelijk contact. Aan een half woord/idee had Jeroen genoeg en werkte dat met plezier verder uit. Voor uitbreidingen en vernieuwingen weet ik hem voortaan te vinden."
Frank Bruseker RGA
Operationeel manager
BB Assurantie Service, Alkmaar
Wietse van Ginkel Blend:merk
"Afgelopen jaren heb ik meerdere projecten met Jeroen mogen doen. Hij is zeer gedreven en gaat alleen voor het beste resultaat. Jeroen beheerst WordPress en Divi als geen ander waardoor hij vele klanten heeft blij gemaakt met een mooie en goed functionerende website. Naast zijn slechte humor 😉 is Jeroen een fijn mens om mee samen te werken."
Wietse van Ginkel
Software engineer en eigenaar
Blend:merk, Gorredijk
Henk de Breij Holland Ghana Foundation
"De samenwerking met Jasper Schoonhoven van Inforitus, in combinatie met Jeroen Rijpstra van Jeroenwebsitemarketing.nl, is ons bestuur uitstekend bevallen. De souplesse van deze sterke combi in het integreren van de veelheid aan wensen die wij hadden voelde als een verademing ten opzichte van eerdere ervaringen. Jasper was als onze vaste contactpersoon een baken van rust en deskundigheid bij het herijken en en herpositioneren van de website van onze Holland Ghana Foundation en hij zorgde dan vervolgens voor de juiste follow up richting Jeroen.
Ik kan, namens ons bestuur, iedereen deze mannen van harte aanbevelen.
Creativiteit, professionalisering en functioneel handelen tegen een keurige verantwoorde prijs. Top!"
Henk de Breij
Voorzitter
Holland Ghana Foundation, Soest
Joop Simons The Old Shed
"Wij kennen Jeroen als een zeer kundig en betrokken persoon. Hij luistert naar de klant wat die wil en werkt dat zorgvuldig uit. Hij heeft voor ons ontzettend veel betekend in het bouwen van onze webshop The Old Shed. Wij zijn er ook ontzettend trots op wat hij voor ons neer heeft gezet. Wij waren zeker niet de makkelijksten maar niets was hem te veel!! De samenwerking was ook super leuk en leerzaam. Jeroen is zeker een aanrader; wat een passie heeft hij voor zijn werk!"
Joop Simons
Mede-eigenaar
Woonwinkel The Old Shed, Drachten
"Jeroen heeft voor ons bedrijf een prachtig nieuwe website gebouwd. Met veel enthousiasme heeft hij in overleg met ons een mooi en professioneel ontwerp gemaakt. De communicatie met Jeroen gaat snel en soepel. Aan 1 woord heeft hij al genoeg! Hij denkt altijd mee en komt met heel goede ideeën en/of oplossingen. Jeroen verstaat zijn vak erg goed en pakt het zeer professioneel aan. Wij zijn erg blij dat wij hebben gekozen voor JeroenWebsitemarketing.nl en bevelen hem dan ook zeker aan. Hij levert hoge kwaliteit voor een goede prijs."
Tamara Dusselaar
General manager / Eigenaar
TMG Holland BV, Sumar

Waarom de website laten maken bij JeroenWebsitemarketing.nl?

Kwaliteit boven kwantiteit

Ik maak GEEN gebruik van standaard WordPress templates die later niet of erg moeilijk aan te passen zijn. Elke website wordt op maat gebouwd voor maximale flexabiliteit. Ik leg de lat hoog en vind het belangrijk dat we samen trots op het project kunnen zijn.

Meer dan 18 jaar ervaring

Waarvan 15 jaar werkzaam bij Van der Let & Partners en sinds 2017 als zelfstandig ondernemer.

Klant- en resultaatgericht

Mijn doel voor jou als klant is altijd: meer bezoekers op je site, meer leads en uiteindelijk meer omzet. We kijken samen naar wat jouw onderneming nodig heeft en hoe we jouw doelgroep het beste kunnen bereiken.

Groot inlevingsvermogen

Ik denk vanuit de bezoeker / gebruiker van jouw website. Welk probleem heeft de bezoeker en hoe kunnen we jouw diensten / oplossingen zo helder en aantrekkelijk mogelijk aan hem / haar aanbieden?

De veelzijdigheid van een bureau

Op jouw verzoek kunnen we voor het project externe tekstschrijvers, fotografen en SEO/SEA-experts inhuren om tot een nog beter resultaat te komen.
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram