Resultaatgerichte websites en printmedia ontwikkelen

Website laten maken die resultaat oplevert?

Een goede resultaatgerichte website laten maken kan ervoor zorgen dat je niet alleen je investering in de website terugverdient, maar dat deze ook meer omzet oplevert.
Website laten maken

WordPress websites, van online visitekaartje tot resultaatgerichte website op maat

Informatieve website

Online presentatie van jouw bedrijf
  • WordPress webdesign geheel op maat gemaakt
  • Werken met modules, site kan later worden uitgebreid
  • Eigen teksten / foto's aanleveren
  • In overleg samenwerking met professionele tekstschrijver / fotograaf
  • Meer info: lees 'Wat kost een website en wanneer is ie klaar'
Meer over prijzen en bouwen van websites >>

Resultaatgerichte website voor meer leads

In samenwerking met externe SEO/SEA partners
  • Net als Informatieve website, maar met aanvulling:
  • Zoektermen, content en sitestructuur
  • De website meetbaar maken
  • Online advertentie campagnes
  • Rapportages: wat is de investering en hoeveel omzet levert het op?
Meer over online marketing >>

Resultaatgericht ontwerpen en bouwen

Een website is een middel, geen doel op zich. Het is niet automatisch zo dat wanneer je een (mooie) website hebt, de aanvragen van nieuwe klanten ineens binnenstromen. Daarom vraag ik bij een intake gesprek altijd door: wat is het hoofddoel van de website, welke diensten / oplossingen biedt jouw onderneming, wie is jullie doelgroep, naar welke oplossingen zoeken ze en hoe kunnen we deze doelgroep het beste bereiken?

Elke website volledig op maat

Naar aanleiding van het intake gesprek kunnen we een effectief plan van aanpak maken. Indien nodig kijken we of er ruimte is voor investering in SEO teksten of adverteren in Google via externe SEO / SEA partners. We bepalen een effectieve sitestructuur op basis van zoektermen. Na aanlevering van tekst, foto's en bedrijfslogo (kan ik tegen meerprijs eventueel zelf ontwerpen) wordt de website volledig op maat gebouwd. Het voordeel hiervan is dat we maximale flexabiliteit in de vormgeving / layout behouden en de website later verder uitgebouwd zou kunnen worden.

Ik werk NIET met kant en klare WordPress thema's (Theme Forest) omdat deze vaak (erg) moeilijk zijn aan te passen naar een andere layout en er vaak problemen met onderhoud / updates zijn.

Meer weten?
Vul onderstaande gegevens in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.
Bel mij formulier
"Wij hebben voor de bouw van onze nieuwe website erg prettig samengewerkt met Jeroen. Jeroen heeft voor ons een website gemaakt waarop wij meer van onszelf en onze projecten kunnen laten zien en dat is uitstekend gelukt. Hij luistert goed naar de wensen en weet dit snel te vertalen naar concrete ideeën en oplossingen. Hij voorziet daarbij ook van helder advies. Neemt daarnaast uitgebreid de tijd om zaken uit te leggen zodat de website en onderdelen daarvan eenvoudig in eigen beheer aangevuld en aangepast kunnen worden."
Jacco Smeenk
Proces- en projectcoördinator
Buropoint BV, Winterswijk
"Jeroen heeft voor ons bedrijf een prachtig nieuwe website gebouwd. Met veel enthousiasme heeft hij in overleg met ons een mooi en professioneel ontwerp gemaakt. De communicatie met Jeroen gaat snel en soepel. Aan 1 woord heeft hij al genoeg! Hij denkt altijd mee en komt met heel goede ideeën en/of oplossingen. Jeroen verstaat zijn vak erg goed en pakt het zeer professioneel aan. Wij zijn erg blij dat wij hebben gekozen voor JeroenWebsitemarketing.nl en bevelen hem dan ook zeker aan. Hij levert hoge kwaliteit voor een goede prijs."
Tamara Dusselaar
General manager / Eigenaar
TMG Holland BV, Sumar
meer reviews >>

Waarom de website laten maken bij JeroenWebsitemarketing.nl?

Kwaliteit boven kwantiteit

Ik maak GEEN gebruik van standaard WordPress templates die later niet of erg moeilijk aan te passen zijn. Elke website wordt op maat gebouwd voor maximale flexabiliteit. Ik leg de lat hoog en vind het belangrijk dat we samen trots op het project kunnen zijn.

Meer dan 18 jaar ervaring

Waarvan 15 jaar werkzaam bij Van der Let & Partners en sinds 2017 als zelfstandig ondernemer.

Klant- en resultaatgericht

Mijn doel voor jou als klant is altijd: meer bezoekers op je site, meer leads en uiteindelijk meer omzet. We kijken samen naar wat jouw onderneming nodig heeft en hoe we jouw doelgroep het beste kunnen bereiken.

Groot inlevingsvermogen

Ik denk vanuit de bezoeker / gebruiker van jouw website. Welk probleem heeft de bezoeker en hoe kunnen we jouw diensten / oplossingen zo helder en aantrekkelijk mogelijk aan hem / haar aanbieden?

De veelzijdigheid van een bureau

Op jouw verzoek kunnen we voor het project externe tekstschrijvers, fotografen en SEO/SEA-experts inhuren om tot een nog beter resultaat te komen.
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram