Resultaatgerichte websites en printmedia ontwikkelen

Website laten maken Friesland

Een website laten maken in Friesland die resultaat oplevert? Dan zit je hier goed. Een website op maat die er niet alleen goed uitziet, maar ook kan zorgen dat jouw onderneming uit Friesland meer online resultaat kan behalen.
Website laten maken

Van online visitekaartje tot resultaatgerichte website laten maken Friesland

Informatieve website

Online presentatie van jouw bedrijf in Friesland
  • WordPress webdesign geheel op maat gemaakt
  • Werken met modules, site kan later worden uitgebreid
  • Eigen teksten / foto's aanleveren
  • In overleg samenwerking met professionele tekstschrijver / fotograaf
  • Meer info: lees 'Wat kost een website en wanneer is ie klaar'
Meer over prijzen en bouwen van websites >>

Resultaatgerichte website voor meer leads

In samenwerking met externe SEO/SEA partners
  • Net als Informatieve website, maar met aanvulling:
  • Zoektermen, content en sitestructuur
  • De website meetbaar maken
  • Online advertentie campagnes
  • Rapportages: wat is de investering en hoeveel omzet levert het op?
Meer over online marketing >>

Resultaatgericht ontwerpen en bouwen website laten maken Friesland

Heb je een onderneming of vereniging in Friesland en ben je op zoek naar een professionele webdesigner die redelijk dicht in de buurt zit zodat je snel kunt schakelen? JeroenWebsitemarketing.nl is gevestigd in Heerenveen, midden in Friesland.

Een website is geen doel op zich, maar een middel. Het is niet vanzelfsprekend dat wanneer je een (mooie) website hebt laten maken, de aanvragen van nieuwe klanten ineens binnenstromen. Bij een intake gesprek vraag ik daarom altijd: wat is het hoofddoel van de website, welke oplossingen/diensten biedt jouw onderneming, wie is jullie doelgroep, naar welke oplossingen zoeken zij en hoe kunnen we deze doelgroep het beste bereiken?


Website laten bouwen Friesland: volledig maatwerk

Naar aanleiding van het intake gesprek kunnen we een effectief plan van aanpak maken. Mocht het nodig zijn dan kunnen we kijken of er ruimte is voor investering in SEO teksten of adverteren in Google via externe SEO / SEA partners. Het is belangrijk om een effectieve sitestructuur op basis van zoektermen op te zetten. Na aanlevering van tekst, foto's en bedrijfslogo (dit logo kan ik tegen meerprijs eventueel ook zelf ontwerpen) wordt de website volledig op maat gebouwd. Het voordeel hiervan is dat we maximale flexabiliteit in de vormgeving / layout behouden voor eventuele latere aanpassingen / uitbreidingen.

Ik werk NIET met kant en klare WordPress thema's (Theme Forest) omdat deze vaak (erg) moeilijk zijn aan te passen naar een andere layout en er vaak problemen met onderhoud / updates zijn.


Meer weten?
Vul onderstaande gegevens in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.
Bel mij formulier

Portfolio websites

JeroenWebsitemarketing.nl maakt niet alleen websites voor klanten uit Friesland, maar voor klanten door heel Nederland. Alle websites zijn op maat gemaakt en zijn gemakkelijk te bewerken door het cms (content management systeem). De klant kan zelf teksten, foto's en video's plaatsen en aanpassen. Hieronder een greep uit mijn websites portfolio:


Finantheek Hypotheken

Voor Finantheek Hypotheken een zakelijke website ontwikkeld met een laagdrempelige, persoonlijke uitstraling. Via het cms kan per pagina oa. de content, CTA's en gerelateerde links beheerd worden.
Bekijk portfolio >>

Queen Must Go On

Animatierijke website ontwikkeld voor Queen Must Go On, de nieuwste en meest sensationele Queen Tribute band van Nederland. In 2022 werd de band winnaar van SBS6 ‘The tribute - Battle Of The Bands’.
Bekijk portfolio >>

's Heeren Loo: Robins Wereld

Een website ontwikkeld met speels design voor 's Heeren Loo over Robins Wereld. Dit is een online educatieve game voor kinderen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking.
Bekijk portfolio >>
1 2 3 9
"Met Jeroen was er een fijne samenwerking, ondanks diverse ‘uitdagingen’ gedurende het traject, voor onze website Groenewegen Advocaten. Duidelijke en snelle communicatie en altijd bereid mee te denken. Samen hebben we er een mooie website van gemaakt! Mocht je een nieuwe website willen, dan zou ik JeroenWebsitemarketing dus wel aan kunnen bevelen."
mw. mr. M. van Egmond
Advocaat
Groenewegen Advocaten, Heerenveen
"Wij hebben voor de bouw van onze nieuwe website erg prettig samengewerkt met Jeroen. Jeroen heeft voor ons een website gemaakt waarop wij meer van onszelf en onze projecten kunnen laten zien en dat is uitstekend gelukt. Hij luistert goed naar de wensen en weet dit snel te vertalen naar concrete ideeën en oplossingen. Hij voorziet daarbij ook van helder advies. Neemt daarnaast uitgebreid de tijd om zaken uit te leggen zodat de website en onderdelen daarvan eenvoudig in eigen beheer aangevuld en aangepast kunnen worden."
Jacco Smeenk
Proces- en projectcoördinator
Buropoint BV, Winterswijk
meer reviews >>

Waarom de website laten maken Friesland bij JeroenWebsitemarketing.nl?

Kwaliteit boven kwantiteit

Ik maak GEEN gebruik van standaard WordPress templates die later niet of erg moeilijk aan te passen zijn. Elke website wordt op maat gebouwd voor maximale flexabiliteit. Ik leg de lat hoog en vind het belangrijk dat we samen trots op het project kunnen zijn.

Meer dan 18 jaar ervaring

Waarvan 15 jaar werkzaam bij Van der Let & Partners en sinds 2017 als zelfstandig ondernemer.

Klant- en resultaatgericht

Mijn doel voor jou als klant is altijd: meer bezoekers op je site, meer leads en uiteindelijk meer omzet. We kijken samen naar wat jouw onderneming in en buiten Friesland nodig heeft en hoe we jouw doelgroep het beste kunnen bereiken.

Groot inlevingsvermogen

Ik denk vanuit de bezoeker / gebruiker van jouw website. Welk probleem heeft de bezoeker en hoe kunnen we jouw diensten / oplossingen zo helder en aantrekkelijk mogelijk aan hem / haar aanbieden?

De veelzijdigheid van een bureau

Op jouw verzoek kunnen we voor het project externe tekstschrijvers, fotografen en SEO/SEA-experts inhuren om tot een nog beter resultaat te komen.
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram